Kuifje beeldjes

Bent u regelmatig op het internet te vinden en zoekt u dan naar Kuifje beeldjes? Wanneer u van Kuifje beelden en die van andere stripfiguren houdt, neem dan eens een kijkje in het assortiment van Yendor. Wij zijn de oudste stripwinkel in het centrum van het mooie Rotterdam en bestaan al sinds 1977. Doordat wij vlakbij de bekende ‘’Koopgoot’’ te vinden zijn, hebben wij een zeer centrale locatie die goed te bereiken is met de metro.

Vind de leukste Kuifje beeldjes bij dé stripwinkel van Rotterdam

Hij maakt deel uit van de meeste bekende stripfiguren: Kuifje. Zoals u wel weet zijn de avonturen van deze stoere jongeman en zijn trouwe viervoeter ook ver buiten Nederland al decennialang razend populair. Bij Yendor hebben we voor een ruime selectie aan Kuifje beelden, maar ook andere stripfiguren zijn sterk vertegenwoordigd. Zo kunt u bijvoorbeeld uw collectie compleet maken of vervangen. Houdt u toevallig, naast Kuifje beelden, ook van stripboeken? Naast Kuifje beeldjes hebben ook zeer veel stripboeken van uw favoriete schrijvers, figuren en personages.

Neem contact op of kom langs

Wanneer u interesse heeft in een van onze Kuifje beeldjes, neem dan contact op. U bent natuurlijk ook zeer welkom in onze winkel in Rotterdam, waar u ook een ruime keus aan strip gerelateerde  puzzels en textiel kunt kopen. Wanneer u vragen heeft of meet informatie over producten wilt, belt u ons op het nummer +31 (0)10 4331710.

Wij kopen ook uw overtollige stripboeken weer in, mits ze in een redelijke tot goede staat zijn.