Yendor logo
Yendor thema

Nieuwe stripboeken

Er zijn veel mensen die alle tweedehands stripboekenmarkten afzoeken, maar als u liever nieuwe stripboeken wilt, komt u naar Yendor. In onze prachtige winkel, die midden in Rotterdam ligt, hebben wij een zeer ruim assortiment. Daarin vindt u stripboeken, maar ook andere strip gerelateerde artikelen, zoals textiel, puzzels en nog veel meer.

Voor nieuwe én oude stripboeken bezoekt u de specialist

Wij openden onze deuren al in 1977. Sinds die tijd zijn wij dé stripwinkel in Rotterdam en daarbuiten. Doordat wij de oudste stripwinkel in de stad zijn, hebben we zeer veel ervaring op het gebied van stripboeken en onze andere producten. Hierbij gaat om nieuwe artikelen maar ook om oudere artikelen. Zo bieden wij elke klant een breed aanbod aan en zorgen wij voor hoge klanttevredenheid. Maakt u, naast het lezen van oudere of nieuwe stripboeken, ook graag een puzzel? Neem dan een kijkje in onze puzzelkelder. Deze barst van de verschillende soorten puzzels, waar elke strip- of puzzelfanaat zijn hart aan ophaalt. Kuifje beelden, Gundam artikelen en Donald Duck pockets: wij hebben het allemaal.

Bezoek onze mooie winkel

Vlakbij metrostation Beurs is de winkel van Yendor te vinden. Hier verkopen en vertellen wij u graag over al onze producten. Bent u een ervaren stripfanaat of komt u net kijken in deze prachtige wereld? Iedereen is welkom! Bij vragen vooraf belt u met +31 (0)10 4331710. Wij vertellen u graag meer over de nieuwe stripboeken die regelmatig bij ons binnenkomen.

icon Wij kopen ook uw overtollige stripboeken weer in, mits ze in een redelijke tot goede staat zijn.