Stripwinkel

Bent u zoekende naar een stripwinkel die naast een fysieke winkel ook gespecialiseerd is in de verkoop online? Dan is de stripwinkel Yendor in Rotterdam dé zaak die u zoekt. De stripwinkel opende haar deuren al in 1977 en is daarmee de oudste stripwinkel in Rotterdam. Wij hebben een zeer mooie webshop waarin u al onze producten overzichtelijk online weergeven ziet.

Kom naar dé stripwinkel vlakbij ‘De Koopgoot’

Gaat u een dagje winkelen in Rotterdam? Onze stad leent zich daar perfect voor! Door de centrale ligging van onze stripwinkel kunt u een bezoekje aan ons perfect in een dagje shoppen plannen. Wanneer u bij ons binnenstapt weet u meteen waarom wij na al die jaren nog steeds een zeer belangrijke rol spelen in de stripwereld van Rotterdam. Buiten onze excellente klantvriendelijkheid hebben wij een zeer groot assortiment met dat altijd up-to-date is. Hierin vindt u zaken zoals:

Koopt u ook zo graag online? Onze stripwinkel heeft een webshop

Tegenwoordig kopen erg veel mensen dingen online. Het internet is een perfecte plek om mede stripliefhebbers te ontmoeten en om de lastig verkrijgbare of nieuwste exemplaren online te kopen. De stripwinkel van Yendor heeft een goede webshop die gemakkelijk doorzocht kan worden middels handige filters. Zo bestelt u eenvoudig alles in onze gebruiksvriendelijke digitale stipwinkel.

Vragen? Wij helpen u graag!

Het kan zijn dat u vragen heeft over producten, onze diensten of een geplaatste bestelling. Neem contact met ons op en dan helpen wij u graag. U doet dit door te bellen naar +31 (0)10 4331710 of door te mailen. In de winkel zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Wij kopen ook uw overtollige stripboeken weer in, mits ze in een redelijke tot goede staat zijn.