Stripspeciaalzaak

Een goede stripspeciaalzaak in de buurt hebben is van essentieel belang. Het lezen van stripboeken bezorgt veel mensen namelijk vertier en plezier. Het is een denkbeeldige wereld waarin feitelijk alles kan. Wanneer u een stripspeciaalzaak zoekt die een zeer groot assortiment aan stripboeken heeft en nog veel meer strip gerelateerde artikelen, dan moet u bij Yendor zijn. Onze prachtige winkel is gesitueerd midden in Rotterdam en hier ontvangen wij u graag.

Uw stripspeciaalzaak in het centrum van Rotterdam

Wij openden onze winkel al in 1977 en hebben ons gemanifesteerd als een van dé stripwinkels in Rotterdam. Wij zijn hoe dan ook de stripspeciaalzaak met de meeste jaren ervaring. Door onze goede locatie zijn we makkelijk op verschillende manieren bereikbaar en past een bezoekje aan de winkel prima in dagje shoppen in Rotterdam. Bent u niet in staat om naar Rotterdam te komen? Of is het gewoon te ver? Wij beschikken over een zeer goed uitgeruste webwinkel waar u zaken koopt als:

Vind altijd wat u zoekt

Bij Yendor vindt u altijd wat u zoekt. Tevens horen wij het ook graag wanneer u iets niet heeft kunnen vinden. Dan doen wij onze uiterste best om het artikel naar onze stripspeciaalzaak te krijgen of we sturen het op. Heeft u ergens vragen over? Bel ons: +31 (0)10 4331710.

Wij kopen ook uw overtollige stripboeken weer in, mits ze in een redelijke tot goede staat zijn.