Twijfelt u of u een bezoek zult brengen aan dé stripboekenwinkel van Rotterdam? Dat is de moeite zeker waard om meerdere redenen! Buiten dat we de oudste stripboekwinkel in de stad zijn, kunt u bij ons nog veel meer kopen dan enkel stripboeken. Tevens is het door onze superlocatie zo dat een bezoek aan onze stripspeciaalzaak goed te combineren is. Hierbij kunt u denken aan een dag winkelen of een van de andere activiteiten die Rotterdam te bieden heeft.

De oudste en de meest veelzijdigste stripboekenwinkel in Rotterdam

Een goede stripspeciaalzaak in de buurt hebben is van essentieel belang. Het lezen van stripboeken bezorgt veel mensen namelijk vertier en plezier. Het is een denkbeeldige wereld waarin feitelijk alles kan. Wanneer u een stripspeciaalzaak zoekt die een zeer groot assortiment aan stripboeken heeft en nog veel meer strip gerelateerde artikelen, dan moet u bij ons zijn. Onze prachtige winkel is gesitueerd midden in Rotterdam en hier ontvangen wij u graag. Bent u dus een stripfanaat en zoekt u een stripboekwinkel die alles op het gebied van stripfiguren heeft? Yendor is de winkel voor u. Wij zijn dan wel als stripboekwinkel een echte expert, maar verkopen ook allerlei andere strip gerelateerde zaken, zoals textiel, puzzels en beeldjes. Zo kunt u niet alleen kleding dragen van uw favoriete stripfiguur, maar kunt u ook verhalen in het echt na spelen of een mooie puzzel leggen. Onze stripboeken en andere artikelen van dichtbij bekijken voor u ze gaat kopen? Het kan allemaal in onze stripboekenwinkel in het hartje van Rotterdam.

Koopt u ook zo graag online? Onze stripwinkel heeft een online shop

Tegenwoordig kopen erg veel mensen stripboeken online. Het internet is dan ook een perfecte plek om mede stripliefhebbers te ontmoeten en om de lastig verkrijgbare of nieuwste exemplaren online te kopen. Gelukkig hebben wij bij stripspeciaalzaak Yendor een zeer goed uitgeruste webshop. Onze stripwinkel heeft een goede online shop die gemakkelijk doorzocht kan worden middels handige filters. Zo bestelt u eenvoudig alles in onze gebruiksvriendelijke online stripwinkel. In deze online stripwinkel is alles overzichtelijk gecategoriseerd en mooi weer gegeven met afbeeldingen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de mooiste producten aanschaffen. Of u nu op zoek bent naar Angel Wings strips, Storm strips of Blake en Mortimer; wij hebben het allemaal.

U bent van harte welkom in onze winkel

Bij Yendor, Rotterdam, geven we klanten in onze stripboekenwinkel graag meerdere opties wat betreft het kopen van onze artikelen. Wat voor soort verzamelaar of fanaat u ook bent, u bent zeer welkom in onze winkel of om online te kopen. Kunt u iets niet vinden, spreek ons aan of neem contact met ons op.